COOP-KUPAN #BEVARASURRET


Coop-kupan är ansluten till Coop i Vinsta i västra Stockholm. (Hässelby-Vällingby)

Honungen från Coop-kupan finns endast att köpa i Coop-Vinsta butiken under begränsad tid då antalet burkar är litet.

2020

I år 2020 har det gått väldigt bra för COOP-Kupan. Vi kommer kunna leverera hela otroliga 45 kg honung till Stora Coop i Vinsta Stockholm. Vi har leverererat 75 st Nyslungade 250g burkar honung till butiken den 20 augusti på honungens dag. Pga. Covid-19 kan vi tyvärr inte bjuda på smakprovning denna gång. Smaken är som vanligt enormt aromatiskt och supergod.

Jag kommer även att leverera 105 st burkar traditionellt krämig bredbar honung till butiken från Coop-Kupan. Den honungen har jag låtit tagit en pollenanalys på för att få reda på vad de flygit på. Den honungen är från våren till högsommaren. Kommer senare att publicera vad analysen gav som resultat här och själklart ska det gå att kunna läsa i butiken också.


Inlägg från 2019

(2019-10-04 finns det endast 21 st kvar. Jag brukar gå och räkna på hyllan när jag ändå är där och handlar mat. Coop-Vinsta är min lokala matbutik.)

Den 31:e augusti 2019 levererade jag 75 st 250g burkar som kom från Coop-kupan. Jag var även på plats i butiken, så att jag kunde låta kunderna få smaka på den enormt goda och aromatiska Nyslungade flytande honungen. Burkarna finns att köpa i butikens avdelning för lokal mat. Hyllorna vid fruktavdelningen. Tyvärr är inte burkarna märkta med att det är lokal Hässelby honung eller honung från oss då det administreras mellan Svenska bin och Coop!Coop-Kupan är ett sammarbete mellan Coop och Svenska bin

Vi är stolta över att få vara värdar för en Coop-kupa och bina kommer stortrivas i denna fina kupa som nu är placerad i Hässelby!


Vi har F-skatt och är momsregistrerade